Een betere gezondheid, meer balans, vitaliteit, veerkracht en leven vanuit je hart? Dat kan met een hartconsult bij Anja de Blaeij advies & coach.
Maak kennis met hartcoherentie, een methode om aan je gezondheid te werken, innerlijke rust te krijgen om stress te meesteren en betere beslissingen te nemen door heldere gedachten.

Ons hart is een bron van wijsheid, veel meer dan alleen gedachten of pure emoties. Het hart brengt de stroom van gedachten tot rust en stuurt emoties bij. Die stille kracht van hartcoherentie kun je op elk moment van de dag inzetten: als je even tot rust wil komen, bij eenvoudige en complexe situaties, of als je een beslissing wilt nemen. Puur door aandacht en ademhaling.

‘Wie al te diep nadenkt, komt niet op goede gedachten’… Diep in je hart weet je vaak wel wat het beste voor je is, maar zit je teveel ‘in je hoofd’. Hierdoor ga je steeds meer analyseren, piekeren en twijfelen, word je onzeker en lukt het je niet meer om je gedachten te stoppen. Dat voelt niet fijn, is frustrerend en kost energie en leidt je af van wijsheid. Maar het kan ook anders!

Hoe werkt een hartconsult?

Tijdens een hartconsult word je gecoacht om coherent te worden, waardoor je geest, lichaam en ziel met elkaar kunnen communiceren. Je bent ontspannen en zeer bewust aanwezig en kunt met een ‘open mind’ focussen, waardoor je toegang krijgt tot een authentiek antwoord op je vragen.

Misschien heb je een vraag, een dilemma of terugkerende patronen in je leven die je wilt leren loslaten zoals:

  • Ben ik op de goede weg?
  • Waarom ben ik niet gelukkig?
  • Heb ik de juiste partner?
  • Heb ik de juiste opleiding of baan?
  • Heb ik het wel goed gezegd?
  • Had ik het niet anders moeten doen?

Dan kun je contact opnemen. Je hebt geen ervaring met hartcoherentie nodig.

Luister met je hart.
Kijk met de ogen van je ziel.
Luister met oren die horen
wat niet in woorden te ontvangen is.
Hans Stolp