Hier vind je de biofeedback-apparatuur van HeartMath® waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan. Je kunt deze apparatuur via mij, Anja de Blaeij advies & coach aangschaffen *).

Belangrijk om te weten is dat je bij stress het beste resultaat behaalt wanneer je het Stress Reductie Programma (SRP) volledig doorloopt.  Als je niet het hele SRP wilt volgen, kun je ook een afspraak plannen waarin je uitleg krijgt om optimaal effect te hebben van de biofeedback-apparatuur. Als je wilt krijgt je een handset mee in bruikleen.

 

Biofeedback-apparatuur

Er zijn twee mogelijkheden voor biofeedback-apparatuur

 

emWave®2

De emWave®2 bestaat uit een handset met software voor je pc, inclusief meditatiegids en het boek Hartcoherentie – de kracht van emoties

Het is een klein en makkelijk mee te nemen apparaat (ongeveer ter grootte van een mobiele telefoon) dat je helpt om de negatieve effecten van stress tegen te gaan. Je voelt je meer ontspannen, energiek en beter in je vel. De emWave®2 geeft op elk moment feedback over de coherentie van de drager. Het is te gebruiken met een oorsensor of door de duim op het apparaat te houden. De sensor pikt de hartslag op en verwerkt dit tot een directe terugkoppeling van coherentie. De gebruiker kan zo op elk moment aan de hand van een kleurig display en/of geluidsterugkoppeling zien hoe coherent hij is. De emWave®2 wordt geleverd met een software CD die op een PC of Mac kan worden geïnstalleerd.

Via een USB kabel kunnen sessies achteraf op de computer opgeslagen en bekeken worden. Ook is het mogelijk om de sessie live op de computer te volgen als de emWave2 tijdens de sessie op de computer is aangesloten.

Met behulp met de bijgeleverde software kan je de HRV bekijken, spelletjes doen (garden game), de Coherence Coach gebruiken en achteraf de resultaten opslaan en vergelijken met eerdere sessies.

Prijs (incl. BTW): normale prijs € 234 NU TIJDELIJK VOOR € 198

Heb je interesse, neem dan contact met me op.

Introductievideo over de emWave®2

 

Inner Balance TM Trainer voor IPhone of IPad

De Inner Balance Trainer wordt geleverd inclusief het boek Hartcoherentie – de kracht van emoties

Bijna iedereen is tegenwoordig continu online, maar het kan ook stress geven om 24 uur bereikbaar te zijn. De nieuwe Inner Balance™ Trainer van HeartMath is nu juist ontworpen om mobiele stress te verminderen. Met deze Inner Balance Trainer heb je altijd jouw persoonlijke trainer bij de hand die je feedback geeft over jouw innerlijke balans en tips en oefeningen hoe je deze balans kunt verbeteren. De Inner Balance Trainer kan helpen mensen te bevrijden uit deze cyclus. Om te beginnen vraagt Inner Balance de gebruiker aan te geven hoe hij/zij zich op dit moment voelt. Om de gebruiker te helpen ontspannen zijn er verschillende vormen van ademhalingscoaches ingebouwd.

Verschillende gebruikersvriendelijke schermen geven je feedback over je Hartritme Coherentie – ook wel genoemd HRV coherentie. HRV (hart ritme variabiliteit) coherentie feedback is een moderne en wetenschappelijke manier om naar onze emotionele toestand te kijken. Uit meerdere studies blijkt dat wanneer iemand deze coherentieverhogende technieken gedurende meerdere weken toepast dit een positief en significant effect heeft op de emotionele en mentale gesteldheid, op het immuunsysteem en op de hormoonbalans.

De sensor bevestig je met een clip aan je oorlel en meet op deze manier de hartslag en met name de variabiliteit van de hartslag. De bijbehorende App is gratis te downloaden in de App Store.

Introductievideo over de Inner Balance Trainer

 
 

Inner Balance™ Trainer Lightning  is geschikt voor de iPhone6, iPhone5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPOD Touch 5e generatie, iPad 4e generatie, iPad Air en iPad Mini . Deze Inner Balance™ Trainer werkt met een speciaal ontwikkelde HeartMath Sensor voor iOS en is geschikt voor gebruik met iPod®, iTouch®, iPhone®, of iPad® met de nieuwe smallere Lightning stekker.
Prijs (incl. BTW): € 169

Heb je interesse, neem dan contact met me op. Let bij de Inner Balance wel op de juiste versie vanwege de juiste aansluiting!

*) Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij HeartMath Benelux een bestelling te plaatsen.

Listen to your heart.
Listen to the quiet beat.
Listen to your inner child.
Listen to the soft voice of innocence.
Be still and feel your strength.
Be still and feel loved.
Pat Perry